pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn unin:5956,thesis,"HACCP u industriji pilećeg mesa","Horvat, Leon",,,,,,,, unin:5806,thesis,"Kanabinoidi u proizvodima od industrijske konoplje","Turk, Domagoj",,,,,,,, pbf:4370,thesis,"Određivanje fizikalnih svojstava smjesa jagode i maginje kao potencijalnih sirovina za 3D ispis","Kaurinović, Jelena",,,,,,,, pbf:4371,thesis,"Optimiranje i in vitro probava emulgiranih biljnih ekstrakata ružmarina i origana","Sirovec, Sara",,,,,,,, pbf:4405,thesis,"Primjena 3D tiskanja u proizvodnji funkcionalnih proizvoda na bazi maginje (Arbutus unedo L.)","Brdar, Dora",,,,,,,, unin:5297,thesis,"Jagoda (Fragaria ananassa x Duch.) kao funkcionalna hrana","Jelak, Lorena",,,,,,,, pbf:4485,thesis,"Primjena blisko infracrvene spektroskopije u detekciji pesticida prisutnih u jabuci","Klapan Kurtov, Andrea",,,,,,,, pbf:4267,thesis,"Utjecaj tehnologije ultrazvuka visoke snage na stabilnost fenolnih spojeva u sokovima od jagode","Bičanić, Paula",,,,,,,, pbf:4183,thesis,"Utjecaj tehnologije pulsirajućeg električnog polja na stabilnost fenolnih spojeva u sokovima od jagode tijekom skladištenja","Batur, Luka",,,,,,,, pharma:2099,thesis,"Interakcije lijekova i voćnih sokova","Jambrošić, Borna",,,,,,,, pbf:3860,thesis,"Utjecaj fenotipske faze i različitih lokaliteta uzgoja na akumulaciju bioaktivnih spojeva u listu i stabljici komorača (Foeniculum vulgare Mill.)","Jurić, Sara",,,,,,,, pbf:3787,thesis,"Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolne spojeve u smoothie-sokovima tijekom skladištenja","Salkić, Lidija",,,,,,,, pbf:3788,thesis,"Stabilnost polifenola i karotenoida u smoothie-sokovima obrađenim visokim hidrostatskim tlakom tijekom skladištenja","Kovač, Ana-Petra",,,,,,,, pbf:3758,thesis,"Tradicionalne sorte jabuka kao potencijal u razvoju funkcionalnih proizvoda","Brdar, Dora",,,,,,,, pbf:3447,thesis,"Izolacija bioaktivnih spojeva iz koprive primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku","Maras, Marta",,,,,,,, pbf:3346,thesis,"Izolacija bioaktivnih spojeva iz nusproizvoda borovnice primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku","Kobeščak, Mateja",,,,,,,, pbf:3400,thesis,"Polifenolni spojevi, teksturna i senzorska svojstva suhih smokava s hrvatskog tržišta","Bogović, Marija Gabrijela",,,,,,,, pbf:3287,thesis,"Utjecaj ultrazvuka na stabilnost flavan-3-ola i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke","Buntić, Blaženka",,,,,,,, pbf:3311,thesis,"Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet u mutnom soku od jabuke","Bilobrk, Josipa",,,,,,,, pbf:2991,thesis,"Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na antioksidacijski kapacitet sokova od jabuke","Boras, Lucija",,,,,,,, pbf:2975,thesis,"Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na parametre boje sokova od jabuke","Bolarić, Kim",,,,,,,, pbf:2946,thesis,"Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na senzorska svojstva soka od jabuke","Komljenović, Anamaria",,,,,,,, pbf:1708,thesis,"Biološki aktivni spojevi stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)","Bezuk, Iva",,,,,,,, pbf:1703,thesis,"Primjena novih tehnika u izolaciji bioaktivnih spojeva stevije","Maras, Marta",,,,,,,, pbf:2594,thesis,"Stabilnost fenolnih spojeva sokova šipka tretiranih netoplinskim tehnikama","Kresoja, Željka",,,,,,,, pbf:1705,thesis,"Stabilnost vitamina C u sokovima šipka tretiranim netoplinskim tehnikama","Jurković, Marijana",,,,,,,, pbf:123,thesis,"Izolacija bioaktivnih spojeva iz stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku","Obradović, Dragana",,,,,,,, pbf:175,thesis,"Izolacija bioaktivnih spojeva iz lista masline primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku","Španić, Ivana",,,,,,,, pbf:488,thesis,"Utjecaj različitih postupaka blanširanja na fizikalno-kemijska svojstva zelenih mahuna","Sigeti, Ana",,,,,,,,