pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4390,thesis,"Svojstva kvalitete trodimenzijski tiskanoga snack proizvoda obogaćenog s fermentiranim posijama pšenice i amaranta","Iveković, Sofija",,,,,,,, pbf:4405,thesis,"Primjena 3D tiskanja u proizvodnji funkcionalnih proizvoda na bazi maginje (Arbutus unedo L.)","Brdar, Dora",,,,,,,, pbf:4665,thesis,"Ultrazvučna obrada zobenih i ječmenih posija i njihova primjena u tankom kruhu","Pavišić, Zrinka",,,,,,,, pbf:4143,thesis,"Razvoj receptura snack proizvoda za oboljele od sindroma iritabilnog crijeva i necelijakijske osjetljivosti na gluten","Varga, Katarina",,,,,,,, pbf:3952,thesis,"Instrumentalno određivanje svojstava teksture čajnog peciva tijekom skladištenja","Novak, Martina",,,,,,,, pbf:3914,thesis,"Fizikalna svojstva trodimenzijski tiskanog snack proizvoda obogaćenog obrađenim pšeničnim posijama","Golubić, Petra",,,,,,,, pbf:3784,thesis,"Određivanje učinka odabranih pekarskih poboljšivača na svojstva pšeničnog brašna pomoću reoloških instrumenata","Zlatar, Filip",,,,,,,, pbf:3844,thesis,"Ispitivanje navika konzumacije zobi i utjecaja vrste masnoća na kvalitetu zobenog keksa škotskog tipa","Novokmet, Glorija",,,,,,,, pbf:3587,thesis,"Senzorska svojstva keksa bez šećera i bezglutenskog kruha s dodatkom posija prosa i ksilanaze","Bogešić, Iva",,,,,,,, pbf:3522,thesis,"Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na enzimsku aktivnost i tehnološka svojstva pšeničnih posija","Gregov, Marija",,,,,,,, pbf:3438,thesis,"Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva, aktivnost polifenol oksidaze i bioaktivni potencijal pšeničnih posija","Šišić, Gabrijela",,,,,,,, pbf:3490,thesis,"Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa","Štrkalj, Lucija",,,,,,,, pbf:3446,thesis,"Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve heljdinih ljuskica","Buratović, Andrea",,,,,,,, pbf:3365,thesis,"Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija","Antolić, Ana",,,,,,,, pbf:3254,thesis,"Primjena rogačevog kiselog tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda","Mutak, Nika",,,,,,,, pbf:3103,thesis,"Određivanje glikemijskog indeksa bezglutenskog kruha","Crnko-Kovač, Kristina",,,,,,,, pbf:2575,thesis,"Primjena brašna od ekstrudiranog integralnog kukuruza u pekarstvu","Tomić, Alen",,,,,,,, pbf:2712,thesis,"Utjecaj dodatka prekursora na spojeve arome bezglutenskog kruha","Radoš, Kristina",,,,,,,, pbf:2560,thesis,"Tehnološke mogućnosti bolje iskoristivosti pšeničnih posija","Antolić, Ana",,,,,,,, pbf:263,thesis,"Primjena smrznutog ječmenog kiselog tijesta u proizvodnji kruha","Šicel, Tanita",,,,,,,, pbf:716,thesis,"Utjecaj uvjeta smrzavanja na svojstva kiselog tijesta","Maričić, Nikola",,,,,,,, pbf:711,thesis,"Utjecaj uvjeta smrzavanja tijesta na kvalitetu kruha","Tomac, Don",,,,,,,, pbf:1,thesis,"Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura","Balić, Ema",,,,,,,, pbf:262,thesis,"Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima","Klas, Kristina",,,,,,,,