TY - THES ID - pbf:4390 TI - Svojstva kvalitete trodimenzijski tiskanoga snack proizvoda obogaćenog s fermentiranim posijama pšenice i amaranta AU - Iveković, Sofija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4405 TI - Primjena 3D tiskanja u proizvodnji funkcionalnih proizvoda na bazi maginje (Arbutus unedo L.) AU - Brdar, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4665 TI - Ultrazvučna obrada zobenih i ječmenih posija i njihova primjena u tankom kruhu AU - Pavišić, Zrinka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4143 TI - Razvoj receptura snack proizvoda za oboljele od sindroma iritabilnog crijeva i necelijakijske osjetljivosti na gluten AU - Varga, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3952 TI - Instrumentalno određivanje svojstava teksture čajnog peciva tijekom skladištenja AU - Novak, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3914 TI - Fizikalna svojstva trodimenzijski tiskanog snack proizvoda obogaćenog obrađenim pšeničnim posijama AU - Golubić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3784 TI - Određivanje učinka odabranih pekarskih poboljšivača na svojstva pšeničnog brašna pomoću reoloških instrumenata AU - Zlatar, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3844 TI - Ispitivanje navika konzumacije zobi i utjecaja vrste masnoća na kvalitetu zobenog keksa škotskog tipa AU - Novokmet, Glorija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3587 TI - Senzorska svojstva keksa bez šećera i bezglutenskog kruha s dodatkom posija prosa i ksilanaze AU - Bogešić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3522 TI - Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na enzimsku aktivnost i tehnološka svojstva pšeničnih posija AU - Gregov, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3438 TI - Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva, aktivnost polifenol oksidaze i bioaktivni potencijal pšeničnih posija AU - Šišić, Gabrijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3490 TI - Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa AU - Štrkalj, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3446 TI - Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve heljdinih ljuskica AU - Buratović, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3365 TI - Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija AU - Antolić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3254 TI - Primjena rogačevog kiselog tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda AU - Mutak, Nika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3103 TI - Određivanje glikemijskog indeksa bezglutenskog kruha AU - Crnko-Kovač, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2575 TI - Primjena brašna od ekstrudiranog integralnog kukuruza u pekarstvu AU - Tomić, Alen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2712 TI - Utjecaj dodatka prekursora na spojeve arome bezglutenskog kruha AU - Radoš, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2560 TI - Tehnološke mogućnosti bolje iskoristivosti pšeničnih posija AU - Antolić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:263 TI - Primjena smrznutog ječmenog kiselog tijesta u proizvodnji kruha AU - Šicel, Tanita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:716 TI - Utjecaj uvjeta smrzavanja na svojstva kiselog tijesta AU - Maričić, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:711 TI - Utjecaj uvjeta smrzavanja tijesta na kvalitetu kruha AU - Tomac, Don DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1 TI - Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura AU - Balić, Ema DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:262 TI - Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima AU - Klas, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -