pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn pbf:4390 thesis "Svojstva kvalitete trodimenzijski tiskanoga snack proizvoda obogaćenog s fermentiranim posijama pšenice i amaranta" "Iveković, Sofija" pbf:4405 thesis "Primjena 3D tiskanja u proizvodnji funkcionalnih proizvoda na bazi maginje (Arbutus unedo L.)" "Brdar, Dora" pbf:4665 thesis "Ultrazvučna obrada zobenih i ječmenih posija i njihova primjena u tankom kruhu" "Pavišić, Zrinka" pbf:4143 thesis "Razvoj receptura snack proizvoda za oboljele od sindroma iritabilnog crijeva i necelijakijske osjetljivosti na gluten" "Varga, Katarina" pbf:3952 thesis "Instrumentalno određivanje svojstava teksture čajnog peciva tijekom skladištenja" "Novak, Martina" pbf:3914 thesis "Fizikalna svojstva trodimenzijski tiskanog snack proizvoda obogaćenog obrađenim pšeničnim posijama" "Golubić, Petra" pbf:3784 thesis "Određivanje učinka odabranih pekarskih poboljšivača na svojstva pšeničnog brašna pomoću reoloških instrumenata" "Zlatar, Filip" pbf:3844 thesis "Ispitivanje navika konzumacije zobi i utjecaja vrste masnoća na kvalitetu zobenog keksa škotskog tipa" "Novokmet, Glorija" pbf:3587 thesis "Senzorska svojstva keksa bez šećera i bezglutenskog kruha s dodatkom posija prosa i ksilanaze" "Bogešić, Iva" pbf:3522 thesis "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na enzimsku aktivnost i tehnološka svojstva pšeničnih posija" "Gregov, Marija" pbf:3438 thesis "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva, aktivnost polifenol oksidaze i bioaktivni potencijal pšeničnih posija" "Šišić, Gabrijela" pbf:3490 thesis "Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa" "Štrkalj, Lucija" pbf:3446 thesis "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve heljdinih ljuskica" "Buratović, Andrea" pbf:3365 thesis "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija" "Antolić, Ana" pbf:3254 thesis "Primjena rogačevog kiselog tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda" "Mutak, Nika" pbf:3103 thesis "Određivanje glikemijskog indeksa bezglutenskog kruha" "Crnko-Kovač, Kristina" pbf:2575 thesis "Primjena brašna od ekstrudiranog integralnog kukuruza u pekarstvu" "Tomić, Alen" pbf:2712 thesis "Utjecaj dodatka prekursora na spojeve arome bezglutenskog kruha" "Radoš, Kristina" pbf:2560 thesis "Tehnološke mogućnosti bolje iskoristivosti pšeničnih posija" "Antolić, Ana" pbf:263 thesis "Primjena smrznutog ječmenog kiselog tijesta u proizvodnji kruha" "Šicel, Tanita" pbf:716 thesis "Utjecaj uvjeta smrzavanja na svojstva kiselog tijesta" "Maričić, Nikola" pbf:711 thesis "Utjecaj uvjeta smrzavanja tijesta na kvalitetu kruha" "Tomac, Don" pbf:1 thesis "Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura" "Balić, Ema" pbf:262 thesis "Primjena kiselog tijesta u proizvodnji bezglutenskog kruha obogaćenog proteinima" "Klas, Kristina"