TY - THES ID - agr:3050 TI - Morfometrijske odlike i vrijednosti rasjeka trupa paške ovce AU - Ravlić, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:3076 TI - Utjecaj promjenjivih udjela janjećeg mesa i jetre na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva paštete AU - Lukinić, Jurica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2981 TI - Utjecaj spola i dobi na fizikalna svojstva mesa europskog muflona (Ovis ammon musimon Pal.) AU - Medved, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2620 TI - Klaonički pokazatelji i kakvoća mesa kopuna AU - Prelec, Karlo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2646 TI - Utjecaj trajanja i temperature inkubacije na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica AU - Mirić, Milijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2701 TI - Zlouporaba konjskog mesa u prehrambenom lancu ljudi AU - Grd, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2723 TI - Fizikalna svojstva medijalnog sapnog mišića buta (M. gluteus medius) jelena običnog (Cervus elaphus) AU - Hadrović, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2757 TI - Pokazatelji proizvodnje mesa pijetlova pasmine posavska kukmasta kokoš AU - Jelenić, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2352 TI - Boja mesa sirovih i salamurenih turopoljskih šunki AU - Brezjan, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2367 TI - Fizikalno-kemijska svojstva i higijenska ispravnost konjskog mesa AU - Markov, Paula DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2382 TI - Nutritivna i funkcionalna vrijednost mesa kopitara AU - Špiljar, Valeria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2401 TI - Povijest konzumacije konjskog mesa AU - Mikan, Paula DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2355 TI - Utjecaj trajanja zrenja na prinos i kakvoću goveđeg vrata AU - Maturanec, Hrvoje DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2290 TI - Upotreba cikle i poriluka kao izvora nitrata u proizvodnji polutrajnih kobasica AU - Stvorić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2172 TI - Varijabilnosti fizikalnih i senzorskih svojstava jaja iz slobodnog uzgoja AU - Stojanović, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2096 TI - Alternativni izvori karotenoida u hranidbi kokoši nesilica AU - Bebić, Matija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2006 TI - Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda AU - Vukošić, Karlo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2008 TI - Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija AU - Škrlec, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1873 TI - Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa AU - Šikić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1683 TI - Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola AU - Stulić, Lovre DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1715 TI - Fizikalna svojstva mesa hrvatskog posavskog konja AU - Gačić, Darija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1364 TI - Kakvoća mesa tovljenika banijske šare iz poluotvorenog sustava držanja AU - Petričević, Dominik DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1375 TI - Mikroinkapsulacija soja Lactobacillus sakei MRS_296 s potencijalom primjene kao starter kultura AU - Boras, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1630 TI - Mogućnost smanjenja udjela pigmenata kantaksantina u hrani tovnih pilića AU - Dlesk, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1398 TI - Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom AU - Jakopović, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1486 TI - Utjecaj hranidbenog menadžmenta na kvalitetu mesa goveda AU - Ćurković, Petar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1366 TI - Utjecaj spola na klasu trupa i udio komercijalnih rezova istarskog goveda AU - Uvodić, Romana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1514 TI - Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa AU - Kocek, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1540 TI - Mogućnosti proizvodnje mesa pijetlova kokoši hrvatice AU - Alatrović, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1452 TI - Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja AU - Mijač, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1294 TI - Biogeni amini u siru AU - Herljević, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1097 TI - Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje AU - Banović, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1099 TI - Utjecaj dodataka organskih minerala i pigmenata u hranu brojlera na prinos i kvalitetu mesa AU - Crnčec, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1133 TI - Utjecaj proizvodne sezone na senzorni profil dimljenih pršuta AU - Gorup, Domagoj DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1030 TI - Procesi prerade mesa iz ekološke proizvodnje AU - Ravlić, Zvjezdana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1069 TI - Selekcija sojeva laktobacila i enterokoka izoliranih iz trajnih kobasica za probiotičku primjenu AU - Pošta, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1053 TI - Utvrđivanje gena koji kodiraju za rezistenciju na antibiotike i bakar kod bakterija roda Enterococcus AU - Vukoja, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:930 TI - Upotreba, kontrola i načini smanjenja količine korištenih nitrata i nitrita u mesnim proizvodima AU - Kostelac, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:877 TI - Utjecaj pigmentiranosti zrna kukuruza na boju mesa, kože i trbušnog masnog tkiva tovnih pilića AU - Makar, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:774 TI - Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na proizvodne rezultate brojlerskih pilića AU - Babić-Alagić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:773 TI - Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus AU - Špoljarić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:766 TI - Utjecaj autohtonih sojeva Lactobacillus sakei na mikrobiotu kobasica od mesa divlje svinje AU - Senko, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:597 TI - Utjecaj anatomske pozicije na fizikalno-kemijska svojstva turopoljske šunke AU - Kelava, Ivo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:585 TI - Utjecaj načina držanja kokoši nesilica na fizikalne karakteristike i građu jaja AU - Ivanković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:587 TI - Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja AU - Mioković, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:346 TI - Sadržaj željeza, cinka i bakra u određenim jestivim gljivama Parka prirode Medvednica AU - Markota, Tomislava DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:101 TI - Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na fizikalno-kemijska i senzorna svojstva mesa brojlera AU - Zorić, Vjera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -