@mastersthesis{pbf:4699, author = {{Ritoša, Ema}}, title = {{Utjecaj visoknaponskog električnog pražnjenja na prinos sekundarnih biljnih metabolita i proteina iz lista šećerne repe}}, } @mastersthesis{pbf:4641, author = {{Vlahović, Dora}}, title = {{Ultrazvučna ekstrakcija nusproizvoda prerade cikle s ciljem potpunog iskorištavanja sirovine}}, } @mastersthesis{pbf:4370, author = {{Kaurinović, Jelena}}, title = {{Određivanje fizikalnih svojstava smjesa jagode i maginje kao potencijalnih sirovina za 3D ispis}}, } @mastersthesis{pbf:4363, author = {{Dautanec, Tena}}, title = {{Analiza funkcionalnih svojstava izolata proteina boba}}, } @mastersthesis{pbf:4359, author = {{Gavran, Maristela}}, title = {{Optimiranje parametara ultrazvučne obrade soka i sosa rajčice, te utjecaj na fizikalna svojstva i mikrobiološku ispravnost}}, } @mastersthesis{pbf:4634, author = {{Piljek, Luka}}, title = {{Utjecaj različitih koncentracija škroba na funkcionalna svojstva izolata proteina boba}}, } @mastersthesis{pbf:4340, author = {{Hunić, Matea}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka visoke snage na prinos sekundarnih biljnih metabolita i proteina iz lista šećerne repe}}, } @mastersthesis{pbf:4183, author = {{Batur, Luka}}, title = {{Utjecaj tehnologije pulsirajućeg električnog polja na stabilnost fenolnih spojeva u sokovima od jagode tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{pbf:4171, author = {{Krnjić, Nikolina}}, title = {{Utjecaj direktnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva muškatne buče "Cucurbita moschata"}}, } @mastersthesis{pbf:3796, author = {{Jambrović, Ema}}, title = {{Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna i mikrobiološka svojstva smoothieja kao alternativa konvencionalnom postupku obrade}}, } @mastersthesis{pbf:3788, author = {{Kovač, Ana-Petra}}, title = {{Stabilnost polifenola i karotenoida u smoothie-sokovima obrađenim visokim hidrostatskim tlakom tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{pbf:3850, author = {{Baruškin, Marko}}, title = {{Planiranje i optimiranje eksperimenta 3D printanja alginatnog gela s ekstraktom lista masline}}, } @mastersthesis{pbf:3840, author = {{Jendrijev, Antonija}}, title = {{Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na mehanička i senzorska svojstava minimalno obrađenog krumpira}}, } @mastersthesis{pbf:3751, author = {{Šarić, Anamarija}}, title = {{Primjena visokog hidrostatskog tlaka u emulzifikaciji smoothieja s dodanim biljnim uljima}}, } @mastersthesis{pbf:3816, author = {{Marović, Roko}}, title = {{Ultrazvučna ekstrakcija karotenoida iz kore naranče}}, } @mastersthesis{pbf:3205, author = {{Kucljak, Damir}}, title = {{Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna i kemijska svojstva smoothieja}}, } @mastersthesis{pbf:3220, author = {{Majcen, Krešimir}}, title = {{Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja}}, } @mastersthesis{pbf:3078, author = {{Stanković, Ana}}, title = {{Nove netoplinske tehnologije u obradi voćnih i povrtnih funkcionalnih napitaka}}, } @mastersthesis{pbf:3070, author = {{Štefić, Lora}}, title = {{Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom}}, } @mastersthesis{pbf:3068, author = {{Jurec, Iva}}, title = {{Primjena netoplinskih tehnologija u obradi voćnih sokova}}, }