pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn unin:6082,thesis,"Trendovi razvoja u proizvodnji sladoleda","Puž, Domagoj",,,,,,,, unin:6062,thesis,"Uzgoj, prerada i zahtjevi za ekološku proizvodnju malina","Delimar, Elena",,,,,,,, unin:6072,thesis,"Mjerenje inhibicije enzima acetilkolinseteraze i antioksidacijske aktivnosti biljnih infuzija listova ginka","Gospočić, Sara",,,,,,,, unin:6074,thesis,"Prikaz anketnog istraživanja prehrane vrhunskih streličara u internacionalnim razmjerima","Mlinarić, Amanda",,,,,,,, unin:6066,thesis,"Sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijska aktivnost u sjemenkama ginka","Đelekovčan, Josipa",,,,,,,, unin:6076,thesis,"Ajvar: sirovine, proizvodnja i nutritivna vrijednost","Rožman, Ivana",,,,,,,, unin:6075,thesis,"Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka","Oreški, Rebeka",,,,,,,, unin:6078,thesis,"Ekološki uzgoj i prerada borovnica","Tandarić, Dina",,,,,,,, unin:5960,thesis,"LC-MS/MS u kontroli zdravstvene ispravnosti hrane","Mezga, Ines",,,,,,,, unin:5961,thesis,"Sigurnost hrane i klimatske promjene","Golenja, Josipa",,,,,,,, unin:5941,thesis,"Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka","Pavličević, Lana",,,,,,,, unin:5965,thesis,"Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva","Vuk, Nikolina",,,,,,,, unin:5322,thesis,"Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji","Hrženjak, Petra",,,,,,,, unin:5399,thesis,"Karakteristike proizvodnje vina u ludbreškom vinogorju","Vrban, Marinela",,,,,,,, unin:5175,thesis,"Proizvodnja ledenog vina","Mičić, Lucija",,,,,,,, unin:5295,thesis,"Utjecaj mikrofiltracije na odabrane zakonski regulirane mikotoksine","Mijatović, Anto",,,,,,,, unin:5215,thesis,"Zakonski regulirani mikotoksini-deoksinivalenol","Šipuš, Filip",,,,,,,, unin:5341,thesis,"Informiranost potrošača o nutritivnoj i zdravstvenoj vrijednosti bučinog ulja","Barukčić, Ivana",,,,,,,, unin:5349,thesis,"Karatkteristike proizvodnje vina u vinogradarskoj podregiji Prigorje-Bilogora","Horvat, Iva",,,,,,,, unin:5398,thesis,"Kupina kao sirovina za proizvodnju voćnog vina","Kurtanjek, Barbara",,,,,,,, unin:5350,thesis,"Analiza i primjena senzorskih testova u voćnim proizvodima","Mađerić, Patricija Ana",,,,,,,, unin:5344,thesis,"Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u medu iz područja Bjelovarsko-bilogorske županije","Lacković, Ivana",,,,,,,, unin:5381,thesis,"Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u medu iz područja Bjelovarsko-bilogorske županije","Lacković, Ivana",,,,,,,, unin:5345,thesis,"Preferencija potrošača komercijalno dostupnih alternativa mlijeku s obzirom na funkcionalna i senzorska svojstva","Dubovečak, Marta",,,,,,,, unin:5400,thesis,"Upotreba divljeg šipka (Rosa canina L.) u prehrani i tradicionlanoj medicini","Tihelka, Tamara",,,,,,,, unin:5391,thesis,"Proizvodnja ""cidera""","Škorjanec, Anabela",,,,,,,, unin:5390,thesis,"Kinetika enzima katalaze","Mihalic, Luka",,,,,,,, unin:5315,thesis,"Laktoza u mlijeku i mliječnim proizvodima","Jerković, Stella-Vanessa",,,,,,,, unin:5383,thesis,"Primjena probiotičkih bakterija u mljekarstvu","Belković, Mateja",,,,,,,, unin:5313,thesis,"Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka","Lugomer, Petra",,,,,,,, unin:5389,thesis,"Tradicionalni sirevi Hrvatske","Srnojević, Jelena",,,,,,,, unin:5362,thesis,"Usporedba sastava i svojstava sirutke proizvedene primjenom različitih tehnoloških postupaka podsiravanja mlijeka","Vučinić, Dragana",,,,,,,, unin:5367,thesis,"Bioaktivni spojevi i ljekovita svojstva koprive","Rajh, Ana",,,,,,,, unin:4908,thesis,"Prehrana oboljelih od dijabetesa (Tip 2)","Ovnić, Karolina",,,,,,,, unin:5433,thesis,"Ekološka proizvodnja i ekološki proizvodi od lješnjaka u Hrvatskoj","Jozinović, Andrea",,,,,,,, unin:4906,thesis,"Fitoestrogeni iz soje i žensko zdravlje","Hajdinjak, Helena",,,,,,,, unin:4907,thesis,"Sličnosti i razlike u proizvodnji vina muškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara ""VIVA-BER"" Beretinec","Boršćak, Dora",,,,,,,, unin:5264,thesis,"Određivanje ukupnih polifenola te indeksa posmeđenja međimurskih vina Pušipel","Pintarić, Lucija",,,,,,,, unin:4875,thesis,"Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba","Jelušić, Valentina",,,,,,,, unin:4874,thesis,"Paprene metvica (Mentha piperita L.): botaničke karakteristike, uzgoj, biološka aktivnost i upotreba","Jaković, Martina",,,,,,,, unin:4870,thesis,"Mikrobiološka analiza vode s područja Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije","Dreven, Rafaela",,,,,,,, unin:4478,thesis,"Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline","Posavec, Nikola",,,,,,,, unin:4418,thesis,"Antioksidacijska aktivnost eteričnog ulja lavande","Kos, Ana",,,,,,,, unin:4412,thesis,"Hrvatski zaštićeni pršuti","Čikan, Anita",,,,,,,, unin:4323,thesis,"Utjecaj čajne baze na tijek fermentacije te na animikrobnu i antioksidativnu aktivnost kombuche","Mađer, Tamara",,,,,,,, unin:4242,thesis,"Mediteranska prehrana","Premec, Mateja",,,,,,,, unin:4496,thesis,"Drniški pršut","Polanović, Ina",,,,,,,, unin:3969,thesis,"Aronija - mogućnosti prerade i sastav fenola","Vudrag, Lea",,,,,,,, unin:4289,thesis,"Borovnica - uzgoj, kemijski sastav i mogućnosti prerade","Ali, Anisa",,,,,,,, unin:3965,thesis,"Priprema tehnološke vode u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji","Habek, Hrvoje",,,,,,,, unin:3946,thesis,"Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta","Međimorec, Nino",,,,,,,, agr:1420,thesis,"Utjecaj abiotskog stresa niskim temperaturama na razinu specijaliziranih metabolita u lišću raštike","Zrnić, Marija",,,,,,,, pmf:5823,thesis,"Utjecaj niskih temperatura na sadržaj specijaliziranih metabolita u klijancima raštike (Brassica oleracea var. acephala)","Fistanić, Stjepana",,,,,,,, pmf:5881,thesis,"Određivanje specijaliziranih metabolita u raštici (Brassica oleracea var. acephala)","Ivanišević, Petra",,,,,,,,