TY - THES ID - unin:6082 TI - Trendovi razvoja u proizvodnji sladoleda AU - Puž, Domagoj DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:6062 TI - Uzgoj, prerada i zahtjevi za ekološku proizvodnju malina AU - Delimar, Elena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:6072 TI - Mjerenje inhibicije enzima acetilkolinseteraze i antioksidacijske aktivnosti biljnih infuzija listova ginka AU - Gospočić, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:6074 TI - Prikaz anketnog istraživanja prehrane vrhunskih streličara u internacionalnim razmjerima AU - Mlinarić, Amanda DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:6066 TI - Sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijska aktivnost u sjemenkama ginka AU - Đelekovčan, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:6076 TI - Ajvar: sirovine, proizvodnja i nutritivna vrijednost AU - Rožman, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:6075 TI - Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka AU - Oreški, Rebeka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:6078 TI - Ekološki uzgoj i prerada borovnica AU - Tandarić, Dina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5960 TI - LC-MS/MS u kontroli zdravstvene ispravnosti hrane AU - Mezga, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5961 TI - Sigurnost hrane i klimatske promjene AU - Golenja, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5941 TI - Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka AU - Pavličević, Lana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5965 TI - Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva AU - Vuk, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5322 TI - Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji AU - Hrženjak, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5399 TI - Karakteristike proizvodnje vina u ludbreškom vinogorju AU - Vrban, Marinela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5175 TI - Proizvodnja ledenog vina AU - Mičić, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5295 TI - Utjecaj mikrofiltracije na odabrane zakonski regulirane mikotoksine AU - Mijatović, Anto DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5215 TI - Zakonski regulirani mikotoksini-deoksinivalenol AU - Šipuš, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5341 TI - Informiranost potrošača o nutritivnoj i zdravstvenoj vrijednosti bučinog ulja AU - Barukčić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5349 TI - Karatkteristike proizvodnje vina u vinogradarskoj podregiji Prigorje-Bilogora AU - Horvat, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5398 TI - Kupina kao sirovina za proizvodnju voćnog vina AU - Kurtanjek, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5350 TI - Analiza i primjena senzorskih testova u voćnim proizvodima AU - Mađerić, Patricija Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5344 TI - Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u medu iz područja Bjelovarsko-bilogorske županije AU - Lacković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5381 TI - Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u medu iz područja Bjelovarsko-bilogorske županije AU - Lacković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5345 TI - Preferencija potrošača komercijalno dostupnih alternativa mlijeku s obzirom na funkcionalna i senzorska svojstva AU - Dubovečak, Marta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5400 TI - Upotreba divljeg šipka (Rosa canina L.) u prehrani i tradicionlanoj medicini AU - Tihelka, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5391 TI - Proizvodnja "cidera" AU - Škorjanec, Anabela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5390 TI - Kinetika enzima katalaze AU - Mihalic, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5315 TI - Laktoza u mlijeku i mliječnim proizvodima AU - Jerković, Stella-Vanessa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5383 TI - Primjena probiotičkih bakterija u mljekarstvu AU - Belković, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5313 TI - Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka AU - Lugomer, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5389 TI - Tradicionalni sirevi Hrvatske AU - Srnojević, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5362 TI - Usporedba sastava i svojstava sirutke proizvedene primjenom različitih tehnoloških postupaka podsiravanja mlijeka AU - Vučinić, Dragana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5367 TI - Bioaktivni spojevi i ljekovita svojstva koprive AU - Rajh, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4908 TI - Prehrana oboljelih od dijabetesa (Tip 2) AU - Ovnić, Karolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5433 TI - Ekološka proizvodnja i ekološki proizvodi od lješnjaka u Hrvatskoj AU - Jozinović, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4906 TI - Fitoestrogeni iz soje i žensko zdravlje AU - Hajdinjak, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4907 TI - Sličnosti i razlike u proizvodnji vina muškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec AU - Boršćak, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5264 TI - Određivanje ukupnih polifenola te indeksa posmeđenja međimurskih vina Pušipel AU - Pintarić, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4875 TI - Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba AU - Jelušić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4874 TI - Paprene metvica (Mentha piperita L.): botaničke karakteristike, uzgoj, biološka aktivnost i upotreba AU - Jaković, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4870 TI - Mikrobiološka analiza vode s područja Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije AU - Dreven, Rafaela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4478 TI - Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline AU - Posavec, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4418 TI - Antioksidacijska aktivnost eteričnog ulja lavande AU - Kos, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4412 TI - Hrvatski zaštićeni pršuti AU - Čikan, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4323 TI - Utjecaj čajne baze na tijek fermentacije te na animikrobnu i antioksidativnu aktivnost kombuche AU - Mađer, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4242 TI - Mediteranska prehrana AU - Premec, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4496 TI - Drniški pršut AU - Polanović, Ina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:3969 TI - Aronija - mogućnosti prerade i sastav fenola AU - Vudrag, Lea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4289 TI - Borovnica - uzgoj, kemijski sastav i mogućnosti prerade AU - Ali, Anisa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:3965 TI - Priprema tehnološke vode u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji AU - Habek, Hrvoje DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:3946 TI - Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta AU - Međimorec, Nino DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1420 TI - Utjecaj abiotskog stresa niskim temperaturama na razinu specijaliziranih metabolita u lišću raštike AU - Zrnić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pmf:5823 TI - Utjecaj niskih temperatura na sadržaj specijaliziranih metabolita u klijancima raštike (Brassica oleracea var. acephala) AU - Fistanić, Stjepana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pmf:5881 TI - Određivanje specijaliziranih metabolita u raštici (Brassica oleracea var. acephala) AU - Ivanišević, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -