TY - THES ID - ptfos:2837 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz AU - Štimac, Alen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2839 TI - Karakteristike vinskog destilata od sorte grožđa graševina iz vinogorja Kutjevo AU - Juričić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2806 TI - Fizikalno-kemijska svojstva medovine proizvedene tradicionalnim načinom proizvodnje AU - Dozan, Lorena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2783 TI - Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres AU - Spajić, Laura DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2781 TI - Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina AU - Duvnjak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2775 TI - Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Arbeqina, Picual i Royal iz Španjolske AU - Hodak, Gabriela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2757 TI - Pridržavanje bezglutenske prehrane u oboljelih od celijakije AU - Dragoje, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2759 TI - Postupci za inhibiciju rasta plijesni Penicillium expansum tijekom skladištenja jabuka AU - Musulin, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2732 TI - Ocjena kakvoće jarih pivarskih sorti ječma Poljoprivrednog Instituta Osijek AU - Solić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2733 TI - Ocjena sladarske kakvoće ozimih pivarskih sorti ječma Poljoprivrednog Instituta Osijek AU - Kolaković, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2772 TI - Proizvodnja hladno prešanog bademovog ulja i stabilizacija s antioksidansima AU - Pek, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2735 TI - Proizvodnja hladno prešanog ulja kajsije i stabilizacija s antioksidansima AU - Periša, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2734 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lješnjakovog ulja sorte Trabizone AU - Tuba, Elena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2721 TI - Ekstrakcija ciljanih bioaktivnih komponenti iz unutarnjih pregrada oraha AU - Burilo, Anamarija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2720 TI - Fermentacijska aktivnost komercijalnog kvasca SafAle TM US-05 pri različitim temperaturama i utjecaj na pokazatelje kakvoće piva AU - Žilić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2715 TI - Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na senzorsku stabilnost piva AU - Petrović, Matija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2705 TI - Proizvodnja i karakterizacija pića na bazi sladovine s dodatkom soka ananasa AU - Barišić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2696 TI - Otpornost tradicionalnih sorti jabuka na kontaminaciju s plijesni roda Penicillium AU - Šibalić, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2620 TI - Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja AU - Kegalj, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2616 TI - Utjecaj hrastovog drveta na aromatski profil vinskog destilata od sorte grožđa graševina AU - Konjarik, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2576 TI - Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice AU - Smoljan, Alen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2569 TI - Utjecaj temperature fermentacije na aktivnost komercijalnog kvasca LalBrew Voss Kveik Ale i pokazatelje kakvoće piva AU - Nikolić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2455 TI - Reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke AU - Slobođan, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2454 TI - Senzorska i fizikalno-kemijska svojstva piva proizvedenog pomoću dvije vrste kveik kvasca AU - Rozman, Leon DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2492 TI - Utjecaj hrastovog drveta na kvalitetu rakije od jabuka AU - Širić, Franjo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2467 TI - Utjecaj klasične i ultrazvukom potpomognute maceracije na udio kanabidiola i kanabidiolne kiseline iz cvatova industrijske konoplje AU - Čogelja, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2581 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon AU - Silov, Domagoj DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2578 TI - Utjecaj temperature na polifenolni sastav i aromu tijekom burne fermentacije vina Cabernet sauvignon AU - Vinković, Leonardo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2495 TI - Potencijal komercijalnih sorti jabuka ubranih 2021. godine za proizvodnju soka jabuke sa smanjenim udjelom patulina AU - Geber, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2465 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon AU - Petanjak, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2450 TI - Promjene polifenolnog sastava i arome vina Cabernet Sauvignon kutjevačkog vinogorja nakon odležavanja u različitim vinskim posudama AU - Čolak, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2449 TI - Utjecaj vinskog kvasca i vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Chardonnay kutjevačkog vinogorja AU - Babić, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2433 TI - Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od jabuke AU - Radiković, Emili DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2424 TI - Proizvodnja i karakteristike lager piva proizvedenog kveik kvascem AU - Vuzem, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2391 TI - Razvoj proračunske tablice za projektiranje i optimizaciju šaržnog destilacijskog sustava AU - Dorić, Matija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2387 TI - Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost mješavine konopljinog i suncokretovog ulja AU - Jelić, Lora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2388 TI - Proizvodnja pića na bazi sladovine sa dodatkom soka od aronije AU - Nišević, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2372 TI - Potencijal tradicionalnih sorti jabuka ubranih 2021. godine za proizvodnju soka jabuke sa smanjenim udjelom patulina AU - Gavran, Sunčana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2338 TI - Žudnja za hranom među ženama reproduktivne dobi AU - Šaravanja, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2329 TI - Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja AU - Bagarić, Eva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2278 TI - Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka AU - Kolaković, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2297 TI - Utjecaj tipa pužne osovine i parametara prešanja sjemenke maka pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja AU - Rakijašić, Viktorija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2300 TI - Utjecaj tipa pužne osovine i parametara prešanja sjemenke suncokreta sorte NK Neoma pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja AU - Franjić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2295 TI - Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje bučinog ulja AU - Jureta, Dajana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2316 TI - Otpornosti tradicionalnih hrvatskih sorti jabuka na kontaminaciju s plijesni Penicillium expansum i patulinom tijekom skladištenja AU - Vilić, Ružica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2290 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon AU - Tica, Mija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2289 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome konvencijalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon AU - Trbljanić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2245 TI - Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah AU - Patljak, Mićo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2191 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.) AU - Mijić, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2190 TI - Utjecaj hladnog prešanja sjemenke lana na proizvodnju ulja i stabilizacija ulja antioksidansima AU - Mandura, Diana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2180 TI - Prakticiranje brzih dijeta među polaznicima teretana AU - Bratuševac, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2179 TI - Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon AU - Blažević, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2135 TI - Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na fizikalno-kemijska, testuralna i termofizička svojstva graška AU - Jurić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2134 TI - Znanja o važnosti prehrane za sportsku izvedbu polaznika teretana i osobnih trenera AU - Tomas, Marin DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2840 TI - Acetiliranje nabubrenog krumpirovog škroba u kombinaciji s visokonaponskim električnim pražnjenjem i pulsirajućim električnim poljem AU - Kovačević, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2076 TI - Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina AU - Dundović, Ana Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2077 TI - Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine AU - Horvatić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2078 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome vina Cabernet Sauvignon AU - Bošnjak, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2075 TI - Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke crnog kima na proizvodnju ulja AU - Čop, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2074 TI - Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje ulja sikavice AU - Jurić, Andreas DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2130 TI - Stabilizacija pileće masti sa antioksidansima AU - Mutić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2128 TI - Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice AU - Tot, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2129 TI - Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja AU - Miličević, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2122 TI - Stabilizacija ulja sikavice s prirodnim i sintetskim antioksidansima AU - Furundžija, Stjepan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2125 TI - Utjecaj nanočestica fulerenola na sekundarni metabolizam plijesni Aspergillus flavus tijekom uzgoja uz izloženost VIS svjetlu AU - Antunović, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2109 TI - Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna AU - Balen, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2112 TI - Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz duhanskog otpada primjenom pulsirajućeg električnog polja AU - Gotal, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2110 TI - Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi AU - Gudelj, Veronika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2111 TI - Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže AU - Janjatović, Gorana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2087 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome vina Cabernet Sauvignon AU - Maglica, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2089 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje vina Cabernet Sauvignon AU - Marić, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2088 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje vina Cabernet Sauvignon AU - Korbar, Suzana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2103 TI - Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja i pulsirajućeg električnog polja na acetiliranje nativnog krumpirovog škroba AU - Herceg (rođ. Harmadi), Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1999 TI - Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi AU - Matanović, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2086 TI - Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška AU - Botak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2071 TI - Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja noćurka AU - Dundović, Silvija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1964 TI - Promjene u prehrambenim navikama osoba s dijagnozom kronične boli nakon edukacije o prehrani AU - Jažić, Eleonora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1956 TI - Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije AU - Fišer, Dorotea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1949 TI - Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice AU - Jelinić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1943 TI - Prehrambene navike koje pogoršavaju gastrointestinalne simptome kod sindroma iritabilnog crijeva u mlađoj odrasloj populaciji AU - Sudar, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1893 TI - Antioksidativna aktivnost i polifenolni profil različitih tipova piva pakiranih u smeđu staklenu ambalažu AU - Bilić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1898 TI - Ispitivanje otpornosti tradicionalnih sorti jabuka na zarazu s plijesni Penicillium expansum AU - Crkvenac, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1888 TI - Utjecaj dodatka hidrokoloida i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina AU - Marić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1868 TI - Utjecaj vremena blanširanja na fizikalna svojstva i aktivnost polifenol oksidaze biofortificiranog krumpira AU - Blažević, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1856 TI - Utjecaj dodatka modificiranih škrobova i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina AU - Liška, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1882 TI - Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija AU - Glavaš, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1807 TI - Utjecaj pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta na polifenole i antioksidacijsku aktivnost u jagodama AU - Kronić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1790 TI - Utjecaj skladištenja na kakvoću vina od mandarine AU - Šantić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1762 TI - Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama AU - Kovačević, Vedrana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1785 TI - Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine AU - Živanović, Dalibor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1504 TI - Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima AU - Perić, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1505 TI - Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije AU - Perić, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1492 TI - Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac AU - Barbarić, Bernardica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1491 TI - Optimizacija metode za određivanje reaktivnih vrsta kisika (ROS) u pivu AU - Maslarević, Nenad DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1406 TI - Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali AU - Šafranjević, Maša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1209 TI - Utjecaj termičkog tretiranja i skladištenja na zadržavanje aromatičnih spojeva soka od šipka s dodatkom šećera AU - Jerković, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1188 TI - Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi AU - Mikičević, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:802 TI - Uklanjanje arsena i prirodnih organskih tvari iz podzemne vode taložnom metodom i sorpcijom AU - Lončarić, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2526 TI - Priprema tehnološke vode za proizvodnju piva AU - Lončarić, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -