@mastersthesis{ptfos:2808, author = {{Petrovicky Šveiger, Barbara}}, title = {{Kvaliteta vode javnih kupališta grada Osijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:2794, author = {{Trulec, Maja}}, title = {{Kvaliteta vode bioloških bazena grada Čazme}}, } @mastersthesis{ptfos:2752, author = {{Krišto, Lucija}}, title = {{Određivanje inflamatornog potencijala prehrane}}, } @mastersthesis{ptfos:2759, author = {{Musulin, Nikolina}}, title = {{Postupci za inhibiciju rasta plijesni Penicillium expansum tijekom skladištenja jabuka}}, } @mastersthesis{ptfos:2751, author = {{Fantov, Elizabeta}}, title = {{Povezanost prehrambenih navika i kreatinina u urinu vegana}}, } @mastersthesis{ptfos:2765, author = {{Stanković, Dominik}}, title = {{Veza prehrambenih navika i 8-hidroksideoksigvanozina u urinu}}, } @mastersthesis{ptfos:2788, author = {{Jakovljević, Petar}}, title = {{Usporedba unosa kafeina rekreativnih sportaša i opće populacije}}, } @mastersthesis{ptfos:2722, author = {{Žinić, Helena}}, title = {{Utjecaj ispiranja vodoopskrbne mreže na mikrobiološku i fizikalno-kemijsku kvalitetu vode za ljudsku potrošnju}}, } @mastersthesis{ptfos:2696, author = {{Šibalić, Nikolina}}, title = {{Otpornost tradicionalnih sorti jabuka na kontaminaciju s plijesni roda Penicillium}}, } @mastersthesis{ptfos:2639, author = {{Kovačević, Ena}}, title = {{Monitoring kakvoće vode za ljudsku potrošnju Požeško-slavonske županije}}, } @mastersthesis{ptfos:2495, author = {{Geber, Kristina}}, title = {{Potencijal komercijalnih sorti jabuka ubranih 2021. godine za proizvodnju soka jabuke sa smanjenim udjelom patulina}}, } @mastersthesis{ptfos:2372, author = {{Gavran, Sunčana}}, title = {{Potencijal tradicionalnih sorti jabuka ubranih 2021. godine za proizvodnju soka jabuke sa smanjenim udjelom patulina}}, } @mastersthesis{ptfos:2278, author = {{Kolaković, Ana}}, title = {{Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka}}, } @mastersthesis{ptfos:2316, author = {{Vilić, Ružica}}, title = {{Otpornosti tradicionalnih hrvatskih sorti jabuka na kontaminaciju s plijesni Penicillium expansum i patulinom tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:2125, author = {{Antunović, Martina}}, title = {{Utjecaj nanočestica fulerenola na sekundarni metabolizam plijesni Aspergillus flavus tijekom uzgoja uz izloženost VIS svjetlu}}, } @mastersthesis{ptfos:2035, author = {{Stuburić, Matea}}, title = {{Razvoj metode za dezintegraciju stanica plijesni Aspergillus flavus kugličnim mlinom}}, } @mastersthesis{ptfos:2012, author = {{Kovačević, Ena}}, title = {{Put biosinteze patulina}}, } @mastersthesis{ptfos:2017, author = {{Vuzem, Marina}}, title = {{Sekundarni metaboliti plijesni roda Fusarium}}, } @mastersthesis{ptfos:2014, author = {{Lončarić, Petra}}, title = {{Uloga sekundarnog metabolizma mikotoksikogenih plijesni}}, } @mastersthesis{ptfos:2000, author = {{Dorić, Matija}}, title = {{Sekundarni metaboliti plijesni Penicillium expansum}}, } @mastersthesis{ptfos:1988, author = {{Lulić, Iva}}, title = {{Modificirani mikotoksini plijesni roda Fusarium}}, } @mastersthesis{ptfos:1977, author = {{Lukenda, Valentina}}, title = {{Zearalenon - sekundarni metabolit plijesni roda Fusarium}}, } @mastersthesis{ptfos:1893, author = {{Bilić, Monika}}, title = {{Antioksidativna aktivnost i polifenolni profil različitih tipova piva pakiranih u smeđu staklenu ambalažu}}, } @mastersthesis{ptfos:1898, author = {{Crkvenac, Maja}}, title = {{Ispitivanje otpornosti tradicionalnih sorti jabuka na zarazu s plijesni Penicillium expansum}}, } @mastersthesis{ptfos:1868, author = {{Blažević, Ante}}, title = {{Utjecaj vremena blanširanja na fizikalna svojstva i aktivnost polifenol oksidaze biofortificiranog krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:1892, author = {{Prgić, Jelena}}, title = {{Zakonom neregulirani mikotoksini plijesni roda Aspergillus}}, } @mastersthesis{ptfos:1846, author = {{Glavina, Vedran}}, title = {{Geni najvažniji za inzulinsku rezistenciju i dijabetes}}, } @mastersthesis{ptfos:1762, author = {{Kovačević, Vedrana}}, title = {{Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama}}, } @mastersthesis{ptfos:1491, author = {{Maslarević, Nenad}}, title = {{Optimizacija metode za određivanje reaktivnih vrsta kisika (ROS) u pivu}}, } @mastersthesis{ptfos:1408, author = {{Antunović, Martina}}, title = {{Velvet kompleks - regulator sekundarnog metabolizma plijesni roda Aspergillus}}, } @mastersthesis{ptfos:1290, author = {{Brkić, Maja}}, title = {{Utjecaj dodatka fulerena C60 na razine aflatoksina u mediju za uzgoj plijesni Aspergillus flavus}}, } @mastersthesis{ptfos:1221, author = {{Andrašek, Iva}}, title = {{Prijelaz ergot alkaloida iz raži u proizvode mljevenja i kruh}}, } @mastersthesis{ptfos:1179, author = {{Uremović, Ana}}, title = {{Izloženost osječke studentske populacije arsenu utvrđena analizom noktiju}}, } @mastersthesis{ptfos:101, author = {{Kučko, Lucija}}, title = {{Utjecaj pH na ekstraktibilnost proteina i peptida iz brašna ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:777, author = {{Kovač, Tihomir}}, title = {{Utjecaj predobrade micelija plijesni Aspergillus flavus na učinkovitost ultrazvučne homogenizacije}}, } @mastersthesis{ptfos:2520, author = {{Kovač, Tihomir}}, title = {{Peptidaze u procesima klijanja ječma}}, }