pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ktfst:1325,thesis,"Aromatični profil Lumblije","Šarić, Lucia",,,,,,,, ktfst:1302,thesis,"Bioaktivni sastojci otpadne vode iz prerade maslina u ulje","Šumera, Maja",,,,,,,, ktfst:1303,thesis,"Utjecaj ekstrakcijskog otapala na fenolni sastav i antioksidacijska svojstva ekstrakta motra","Divić, Lucija",,,,,,,, ktfst:1328,thesis,"Utjecaj vremena skladištenja na kvalitetu i aromatični profil djevičanskih maslinovih ulja","Pitarević, Anita",,,,,,,, ktfst:1200,thesis,"Usporedba hlapljivih spojeva dalmatinske pancete, istarske pancete i schwarzwaldske slanine","Bujas, Toni",,,,,,,, ktfst:1117,thesis,"Ponašanje i stavovi potrošača prema proizvodima ploda masline","Ćavar, Bruno",,,,,,,, ktfst:1154,thesis,"Hlapljivi spojevi likera Pelinkovac","Galić, Josip",,,,,,,, ktfst:1158,thesis,"Senzorska svojstva i aromatični profil dimljenih pršuta","Bralić, Sara",,,,,,,, ktfst:1171,thesis,"Utjecaj metode vinifikacije na profil tvari boje crnog vina","Pranjković, Lorena",,,,,,,, ktfst:1144,thesis,"Utjecaj načina skladištenja na aromatski profil vina teran","Maričević, Martina",,,,,,,, veleknin:748,thesis,"Fitokemikalije u voću i povrću","Gavranić, Ana",,,,,,,, ktfst:1040,thesis,"Utjecaj soja kvasca na senzorska svojstva i sastav hlapljivih spojeva vina Pošip","Jurišić, Andrea",,,,,,,, veleknin:676,thesis,"Čimbenici utjecaja na kupnju maslinovog ulja","Lazar, Karlo",,,,,,,, veleknin:644,thesis,"Kemijska i senzorna svojstva dalamatinske pečenice","Kotlar, Rea",,,,,,,, ktfst:840,thesis,"Usporedna ispitivanja hlapljivih spojeva rakije travarice","Pavlović, Željana",,,,,,,, veleknin:627,thesis,"Isparljivi spojvi macerata suhe smokve","Sentić, Marko",,,,,,,, veleknin:626,thesis,"Utjecaj soja kvasca na isparljive spojeve vina Graševine","Lizatović, Marija",,,,,,,, veleknin:739,thesis,"Ocjena proizvodnog prostora grada Trilja za voćarsku proizvodnju","Šušnjara, Ante",,,,,,,, veleknin:623,thesis,"Utjecaj zaraze nematodama na prinos rajčice Matissimo na različitim podlogama","Podrug, Ivna",,,,,,,, veleknin:733,thesis,"Ponašanje, percepcija i znanje ispitanika o čajevima odabranih vrsta aromatičnog i ljekovitog mediteranskog bilja za detoksikaciju organizma","Bačić, Tina",,,,,,,, veleknin:635,thesis,"Utjecaj dozrijevanja u drvu i inox-u na sastav isparljivih spojeva vina Pošip","Čular-Benjumea, Valentina",,,,,,,, veleknin:642,thesis,"Analiza RASFF obavijesti o alergenima u žitaricama i proizvodima na bazi žitarica u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019.","Krezo, Anita",,,,,,,, veleknin:643,thesis,"Analiza RASFF obavijesti o žitaricama i proizvodima na bazi žitarica kontaminiranim mikotoksinima u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019.","Nimak, Antea",,,,,,,, veleknin:669,thesis,"Ispraljivi spojevi likera Teranino","Mastelić, Bepo",,,,,,,, veleknin:710,thesis,"Hlapljivi spojevi rakije Anižete","Bosnić, Nikolina",,,,,,,, veleknin:717,thesis,"Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca","Baković, Željka",,,,,,,, veleknin:663,thesis,"Žižula (Ziziphus jujuba Mill.) u oblikovanju vrtova i voćnjaka na području grada Skradina","Matić, Josip",,,,,,,, veleknin:711,thesis,"Tehnologija proizvoda od rajčice","Dragić, Gabrijela",,,,,,,, veleknin:574,thesis,"""Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje""","Franjković, Tihana",,,,,,,, veleknin:166,thesis,"Fizikalno - kemijska i senzorska obilježja crnih stolnih maslina","Šistov, Dajana",,,,,,,, veleknin:149,thesis,"Poljički Soparnik","Roguljić, Josip",,,,,,,, veleknin:148,thesis,"Senzorska procjena tjestenine obogaćene brašnom konoplje (Cannabis sativa supsp. sativa L.)","Ujaković, Sara",,,,,,,, veleknin:128,thesis,"Senzorska procjena različitih oparaka od aromatičnog bilja","Slipčević, Marija",,,,,,,, veleknin:124,thesis,"Pregled i analiza stanja prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj","Baljak, Luka",,,,,,,, veleknin:122,thesis,"Djevičanko maslinovo ulje kao funkcionalna hrana","Galić, Ivan",,,,,,,, veleknin:121,thesis,"Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina","Skorić, Tamara",,,,,,,, veleknin:120,thesis,"Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot","Džepina, Ivana",,,,,,,, veleknin:102,thesis,"Kemijska i senzorska svojstva kiselog kupusa","Bitunjac, Josip",,,,,,,, veleknin:97,thesis,"Derivacija i neke njene primjene","Maričić, Lea",,,,,,,, veleknin:93,thesis,"Energetske vrijednosti i količina hranjivih tvari odabranih slastičarskih proizvoda","Bilić, Katarina",,,,,,,, veleknin:726,thesis,"Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda ""Medenjak""","Uzelac, Danijela",,,,,,,, veleknin:92,thesis,"Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda ""Medenjak""","Uzelac, Danijela",,,,,,,, veleknin:213,thesis,"Profil hlapljivih spojeva začina kurkume i đumbira","Pervan, Klara",,,,,,,, veleknin:219,thesis,"Mogućnosti iskorištenja nusproizvoda u proizvodnji maslinovog ulja","Maloča, Lana",,,,,,,, veleknin:218,thesis,"Profil hlapljivih spojeva curry (mješavine ) začina","Nemec, Zrinka",,,,,,,, veleknin:178,thesis,"Senzorska analiza džemova od jagoda","Simić, Romanela",,,,,,,, veleknin:172,thesis,"Fizikalno-kemijska i senzorska obilježja pasti od zelenih maslina","Ukić, Ana",,,,,,,, veleknin:257,thesis,"Aromatski profil "" Neretvanske mandarine ""","Gaće, Andrea",,,,,,,, veleknin:228,thesis,"Hlapljivi spojevi lidta crnog ribizla ( Ribes nigrum L.)","Radić, Ivan",,,,,,,, veleknin:225,thesis,"Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina","Vukadin, Jelena",,,,,,,, veleknin:47,thesis,"Usporedna ispitivanja pojedinih parametara kvalitete djevičanskih maslinovih ulja sorte Oblica iz dvije proizvodne godine","Bitunjac, Marina",,,,,,,, veleknin:50,thesis,"Fizikalno-kemijske karakteristike divlje šparoge (Asparagus acutifolius L.)","Vučković, Marina",,,,,,,, veleknin:31,thesis,"Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica","Vrdoljak, Danijela",,,,,,,, veleknin:29,thesis,"Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava","Račić, Biljana",,,,,,,, veleknin:310,thesis,"Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava","Račić, Biljana",,,,,,,, veleknin:561,thesis,"Fizikalno – kemijski sastav i obilježja plodova višnje maraske (Prunus cerasus var. marasca)","Vučković, Marijan",,,,,,,, veleknin:555,thesis,"Usporedba aromatskog profila plodova jagoda iz hrvatskog i španjolskog uzgojnog područja","Samardžija, Tomislav",,,,,,,, veleknin:548,thesis,"Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja","Kardum, Lucija",,,,,,,, veleknin:560,thesis,"ANALIZA ISPARLJIVIH SPOJEVA ČEŠNJAKA (Allium sativum)","Vidović, Dejana",,,,,,,, veleknin:513,thesis,"Utjecaj vremena skladištenja na neke od parametara kvalitete djevičanskog maslinovog ulja","Ljulj, Tamara",,,,,,,, veleknin:411,thesis,"Prerada ljutike mariniranjem","Pranjić, Sunčica",,,,,,,, veleknin:477,thesis,0284002616,"Dragić, Martina",,,,,,,,