@mastersthesis{vuka:2939, author = {{Akrap, Ana-Maria}}, title = {{KONTROLA KVALITETE MASLINOVOG ULJA}}, } @mastersthesis{vuka:2957, author = {{Bedeniković, Kristina}}, title = {{SPEKTROMETRIJSKE I KROMATOGRAFSKE METODE U PROIZVODNJI PIVA}}, } @mastersthesis{vuka:2794, author = {{Đuričić, Luka}}, title = {{MOGUĆNOSTI PRIMJENE RAZLIČITIH ATMOSFERA U SMANJENJU MIKROBIOLOŠKOG OPTEREĆENJA SIRA}}, } @mastersthesis{vuka:2895, author = {{Brdar, Matija}}, title = {{NAČINI USITNJAVANJA I PAKIRANJA MLJEVENE KAVE}}, } @mastersthesis{vuka:2929, author = {{Marčić, Ivo}}, title = {{REDUKCIJA BROMIRANIH USPORIVAČA GORENJA (BFR SPOJEVA) U RAZLIČITIM VRSTAMA PLASTIKE DOBIVENE OPORABOM OTPADNE ELEKTRIČNE I ELEKTONIČKE OPREME (WEEE)}}, } @mastersthesis{vuka:2928, author = {{Loknar, Branimir}}, title = {{UDIO SOLI U PEKARSKIM PROIZVODIMA PROIZVEDENIM U OBRTNIČKIM PEKARAMA}}, } @mastersthesis{vuka:2925, author = {{Loknar, Branimir}}, title = {{UDIO SOLI U PEKARSKIM PROIZVODIMA PROIZVEDENIM U OBRTNIČKIM PEKARAMA}}, } @mastersthesis{pbf:338, author = {{Kralj, Elizabeta}}, title = {{Uzgoj kvasca Scheffersomyces stipitis na laboratorijskoj tresilici i u laboratorijskom bioreaktoru s ciljem proizvodnje (S)-adenozil-L- metionina}}, } @mastersthesis{pbf:360, author = {{Kralj, Elizabeta}}, title = {{Biotehnološka primjena ekstremofilnih mikroorganizama}}, }