@mastersthesis{veleknin:772, author = {{Ercegovac, Marija}}, title = {{Tehnologija proizvodnje i hlapljivi spojevi sireva koji zriju u životinjskoj koži}}, } @mastersthesis{veleknin:740, author = {{Vukadinović, Monika}}, title = {{Usporedba sasatva masnih kiselina divljih i uzgojenih brancina i orada}}, } @mastersthesis{veleknin:727, author = {{Kostović, Anđela}}, title = {{Proizvodnja konzerve sardine u biljnom ulju}}, } @mastersthesis{veleknin:697, author = {{Rimac, Anđela}}, title = {{Obrada i zbrinjavanje mulja sa pročišćivača otpadnih voda}}, } @mastersthesis{veleknin:706, author = {{Odak, Dora}}, title = {{Analiza odabranih parametara kakvoće vode rijeke Čikole}}, } @mastersthesis{veleknin:711, author = {{Dragić, Gabrijela}}, title = {{Tehnologija proizvoda od rajčice}}, } @mastersthesis{veleknin:574, author = {{Franjković, Tihana}}, title = {{"Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje"}}, } @mastersthesis{veleknin:168, author = {{Grgić, Darija}}, title = {{Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti}}, } @mastersthesis{veleknin:170, author = {{Vrdoljak, Marija}}, title = {{Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži}}, } @mastersthesis{veleknin:147, author = {{Tomić, Nikolina}}, title = {{Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži}}, } @mastersthesis{veleknin:162, author = {{Mučalo, Matea}}, title = {{Voda u krškom području}}, } @mastersthesis{veleknin:110, author = {{Tišma, Marina}}, title = {{Kemijski sastav trajnih kobasica}}, } @mastersthesis{veleknin:106, author = {{Dukić, Valerija}}, title = {{Koliformne bakterije u vodi}}, } @mastersthesis{veleknin:111, author = {{Bura, Petra}}, title = {{Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa}}, } @mastersthesis{veleknin:105, author = {{Babić, Kristina}}, title = {{Pripreme vode za ljudsku potrošnju i prehrambenu industriju}}, } @mastersthesis{veleknin:220, author = {{Barišić, Dino}}, title = {{Primjena kukuruza u različitim industrijama}}, } @mastersthesis{veleknin:173, author = {{Rajič, Željana}}, title = {{Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima}}, } @mastersthesis{veleknin:227, author = {{Vrdoljak Manđeralo, Kristina}}, title = {{Kupovno ponašanje i stavovi potrošača sira na području Šibensko kninske županije}}, } @mastersthesis{veleknin:297, author = {{Jelenčić, Vesna}}, title = {{Tehnologija proizvodnje kozjeg jogurta na seoskom gospodarstvu}}, } @mastersthesis{veleknin:66, author = {{Jelenčić, Vesna}}, title = {{Tehnologija proizvodnje kozjeg jogurta na seoskom gospodarstvu}}, } @mastersthesis{veleknin:303, author = {{Kaić, Marija}}, title = {{SIREVI KOJI ZRIJU U ŽIVOTINJSKOJ KOŽI}}, } @mastersthesis{veleknin:549, author = {{Karlo, Antonio}}, title = {{TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE POLUTVRDOG SIRA PROIZVEDENOG NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU KARLO U OKOLICI DRNIŠA}}, } @mastersthesis{veleknin:506, author = {{Žilić, Marina}}, title = {{USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE}}, } @mastersthesis{veleknin:401, author = {{Čavlina, Branka}}, title = {{UTJECAJ KISELOSTI MLIJEKA NA ORGANOLEPTIČKA SVOJSTVA SIRA ŠKRIPAVCA SA DODATKOM MAJČINE DUŠICE}}, }