TY - THES ID - ptfos:2568 TI - Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda AU - Domjanović, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2469 TI - Primjena različitih vrsta karboksimetil celuloze na svojstva instant kakao napitaka s dodanom kakaovom ljuskom AU - Lamešić, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2471 TI - Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda AU - Dragičević, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2371 TI - Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka AU - Grbeš, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2330 TI - Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti AU - Pavličević, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2193 TI - Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera AU - Botunac, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2171 TI - Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza AU - Pukec, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2093 TI - Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade AU - Milošević, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2110 TI - Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi AU - Gudelj, Veronika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2090 TI - Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu AU - Jurić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2091 TI - Utjecaj vremena miješanja na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu AU - Jurkić, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1971 TI - Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem AU - Trgovac, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1948 TI - Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade AU - Vincek, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1809 TI - Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade AU - Anić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1789 TI - Utjecaj različitih emulgatora na svojstva tamne i mliječne čokolade AU - Jurašinović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1362 TI - Fizikalna svojstva i udio ergot alkaloida u kukuruznim snack proizvodima s dodatkom raženih posija AU - Barišić, Veronika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:667 TI - Metode određivanja parametara kakvoće vina AU - Barišić, Veronika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -