@mastersthesis{ptfos:856, author = {{Jakšić, Tatjana}}, title = {{Sinteza nekih heterocikla s kumarinskom jezgrom}}, } @mastersthesis{ptfos:707, author = {{Kovač, Marija}}, title = {{Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa)}}, } @mastersthesis{ptfos:738, author = {{Zastavniković, Jasmina}}, title = {{Utjecaj vrste pakiranja na antiradikalnu aktivnost, polifenolne antioksidanse i vitamin C u voćnim sokovima}}, } @mastersthesis{ptfos:756, author = {{Jug, Nikolina}}, title = {{Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima}}, } @mastersthesis{ptfos:890, author = {{Čapo, Jasna}}, title = {{Potenciometrijsko određivanje ionskih tenzida primjenom tenzidno-osjetljive elektrode s tekućom membranom}}, } @mastersthesis{ptfos:513, author = {{Sekulić, Andrej}}, title = {{Ispitivanje utjecaja izgleda ambalaže prehrambenih proizvoda na percepciju kod potencijalnih kupaca}}, } @mastersthesis{ptfos:519, author = {{Krivak, Petra}}, title = {{Utjecaj različitih skupina polifenolnih spojeva prisutnih u aroniji na njezinu antiradikalnu aktivnost}}, } @mastersthesis{ptfos:267, author = {{Karakaš, Martina}}, title = {{Pakiranje mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:546, author = {{Turk, Tanja}}, title = {{Sinteza novih 2-pirazolina na bazi 3-cinamoil-2H-2-okso-kromena}}, } @mastersthesis{ptfos:471, author = {{Krajačić, Marijana}}, title = {{Pakiranje voćnih sokova}}, } @mastersthesis{ptfos:591, author = {{Vrdoljak, Ivana}}, title = {{Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina}}, } @mastersthesis{ptfos:623, author = {{Kolarić, Dario}}, title = {{Određivanje termodinamičkih karakteristika pri sorpciji arsena na klinoptilolitu različite granulacije}}, } @mastersthesis{ptfos:626, author = {{Šimunković, Marina}}, title = {{Hundsdiecker-ova reakcija sa (7-supstituiranom-2-okso-2H-kromen-4-il) octenom kiselinom}}, }