@mastersthesis{ptfos:979, author = {{Karzalko, Sabina}}, title = {{Utjecaj parametara prešanja i skladištenja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:855, author = {{Šilipetar, Marijana}}, title = {{Djelovanje žumanjka jajeta patke i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze}}, } @mastersthesis{ptfos:847, author = {{Stanković, Jelena}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja iz koštice marelice}}, } @mastersthesis{ptfos:344, author = {{Mitrović, Marijana}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:937, author = {{Palameta, Anđelka}}, title = {{Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti}}, } @mastersthesis{ptfos:340, author = {{Dominković, Irena}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije}}, } @mastersthesis{ptfos:157, author = {{Marjanović, Mirjana}}, title = {{Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike}}, } @mastersthesis{ptfos:155, author = {{Tolić, Danijela}}, title = {{Utjecaj lokacije maslinika i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja maslina sorte Oblica}}, } @mastersthesis{ptfos:1012, author = {{Ljiljanić, Tea}}, title = {{Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:161, author = {{Karimović, Marina}}, title = {{Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:171, author = {{Žuljević, Romana}}, title = {{Utjecaj procesnih parametara hladnog prešanja sjemenki maka na iskorištenje i kvalitetu ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:167, author = {{Matić, Mateja}}, title = {{Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:149, author = {{Panzalović, Valentina}}, title = {{Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice}}, } @mastersthesis{ptfos:144, author = {{Škof, Barbara}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:143, author = {{Balentović, Martina}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja, antioksidanasa i skladištenja na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:816, author = {{Lijić, Martina}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:38, author = {{Horvat, Andrea}}, title = {{Koloidni fenomeni kod bistrenja vina}}, } @mastersthesis{ptfos:57, author = {{Jelenić, Dragana}}, title = {{Tanini u vinu}}, } @mastersthesis{ptfos:59, author = {{Komušanac, Ivana}}, title = {{Utjecaj vina na ljudsko zdravlje}}, } @mastersthesis{ptfos:122, author = {{Panak, Jelena}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:103, author = {{Marković, Tanja}}, title = {{Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane}}, } @mastersthesis{ptfos:102, author = {{Prce, Vjeran}}, title = {{Sadržaj antocijana, polifenola, flavonoida i antioksidativna aktivnost u crnim vinima slovačkih vinogorja}}, } @mastersthesis{ptfos:98, author = {{Bigić, Tamara}}, title = {{Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:99, author = {{Gnjatović, Luka}}, title = {{Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:819, author = {{Mikec, Darko}}, title = {{Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše bundeve}}, } @mastersthesis{ptfos:91, author = {{Pavlović, Dajana}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na promjenu održivosti biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:404, author = {{Blažević, Petar}}, title = {{Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom}}, } @mastersthesis{ptfos:690, author = {{Dominković, Olivera}}, title = {{Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:692, author = {{Besten, Valentina}}, title = {{Utjecaj procesnih parametara prešanja na iskorištenje i kvalitetu hladno prešanog suncokretovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:695, author = {{Đurkan, Sanja}}, title = {{Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa}}, } @mastersthesis{ptfos:720, author = {{Odak, Ivana}}, title = {{Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:719, author = {{Vučić, Ružica}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:721, author = {{Palac, Borka}}, title = {{Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:696, author = {{Tomić, Ivana}}, title = {{Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom}}, } @mastersthesis{ptfos:722, author = {{Smiljanić, Jelena}}, title = {{Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom}}, } @mastersthesis{ptfos:723, author = {{Šutalo, Helena}}, title = {{Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke}}, } @mastersthesis{ptfos:226, author = {{Efendić, Tamara}}, title = {{Specijalna vina, desertna vina, aromatizirana vina i likerska vina}}, } @mastersthesis{ptfos:699, author = {{Pavasović, Željana}}, title = {{Promjena redoks potencijala vina sorte Graševina tijekom odležavanja u cisterni, drvenoj bačvi i boci}}, } @mastersthesis{ptfos:219, author = {{Bušnja, Monika}}, title = {{Minimalno procesirana hrana}}, } @mastersthesis{ptfos:728, author = {{Nosić, Tonka}}, title = {{Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta}}, } @mastersthesis{ptfos:703, author = {{Tomičić, Tea}}, title = {{Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina}}, } @mastersthesis{ptfos:709, author = {{Albert, Adela}}, title = {{Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze}}, } @mastersthesis{ptfos:361, author = {{Vadas, Josipa}}, title = {{Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:820, author = {{Drčec (udana Kralj), Marika}}, title = {{Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica}}, } @mastersthesis{ptfos:718, author = {{Tomić, Aleksandra}}, title = {{Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja}}, } @mastersthesis{ptfos:713, author = {{Mladenović, Maja}}, title = {{Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:688, author = {{Sović, Vedrana}}, title = {{Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina}}, } @mastersthesis{ptfos:291, author = {{Džolan, Ana}}, title = {{Proteini u vinu}}, } @mastersthesis{ptfos:264, author = {{Ćosić, Katarina}}, title = {{Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina}}, } @mastersthesis{ptfos:338, author = {{Agatić, Franc}}, title = {{Primjena ultrazvuka u procesiranju hrane}}, } @mastersthesis{ptfos:339, author = {{Brkić, Maja}}, title = {{Vrste vina i kategorije kvalitete vina}}, } @mastersthesis{ptfos:744, author = {{Drobac, Sanja}}, title = {{Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:445, author = {{Grgurovac, Zrinka}}, title = {{Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:235, author = {{Radiković, Tea}}, title = {{Konzerviranje namirnica ionizirajućim zračenjem}}, } @mastersthesis{ptfos:757, author = {{Sršan, Mirjana}}, title = {{Utjecaj skladištenja na termofizikalna svojstva paste od maline sa dodatkom šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida}}, } @mastersthesis{ptfos:759, author = {{Zagorščak, Mateja}}, title = {{Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima}}, } @mastersthesis{ptfos:312, author = {{Martinov, Davor}}, title = {{Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:769, author = {{Labrović, Ivana}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:282, author = {{Blažević, Petar}}, title = {{Vinogradarstvo i vinarstvo kroz povijest}}, } @mastersthesis{ptfos:275, author = {{Kramarić, Matija}}, title = {{Enzimsko posmeđivanje u vinarstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:775, author = {{Prpić, Iva}}, title = {{Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka}}, } @mastersthesis{ptfos:788, author = {{Drčec, Marika}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog i konvekcijskog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:483, author = {{Gložinić, Ivana}}, title = {{Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom}}, } @mastersthesis{ptfos:954, author = {{Sikra, Suzana}}, title = {{Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze}}, } @mastersthesis{ptfos:798, author = {{Klenkar, Jelena}}, title = {{Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova}}, } @mastersthesis{ptfos:491, author = {{Vuković, Danijela}}, title = {{Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:495, author = {{Čović, Marina}}, title = {{Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida}}, } @mastersthesis{ptfos:800, author = {{Juričak, Vlatka}}, title = {{Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina}}, } @mastersthesis{ptfos:497, author = {{Đurkan, Tomislav}}, title = {{Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:829, author = {{Šupuković, Dijana}}, title = {{Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka}}, } @mastersthesis{ptfos:402, author = {{Šarić, Tanja}}, title = {{Minimalno procesirana hrana}}, } @mastersthesis{ptfos:387, author = {{Marković, Branko}}, title = {{Filtracija piva}}, } @mastersthesis{ptfos:352, author = {{Opačić, Tihana}}, title = {{Tehnološki proces proizvodnje kupinovog vina}}, } @mastersthesis{ptfos:830, author = {{Horvat (udano Pašić), Melita}}, title = {{Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom tert-butilhidrokinona i prirodnih antioksidansa}}, } @mastersthesis{ptfos:366, author = {{Bošnjaković, Matej}}, title = {{Vinske sorte grožđa koje se uzgajaju u hrvatskim vinogorjima}}, } @mastersthesis{ptfos:372, author = {{Ivanković, Ina}}, title = {{Primjena visokog tlaka u procesiranju hrane}}, } @mastersthesis{ptfos:831, author = {{Volmut, Katica}}, title = {{Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina}}, } @mastersthesis{ptfos:423, author = {{Nađ, Helena}}, title = {{Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji bijelih vina}}, } @mastersthesis{ptfos:591, author = {{Vrdoljak, Ivana}}, title = {{Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina}}, } @mastersthesis{ptfos:811, author = {{Kvesić, Ivana}}, title = {{Netermički postupci konzerviranja hrane}}, } @mastersthesis{ptfos:435, author = {{Tadić, Ivana}}, title = {{Primjena membranskih procesa u tehnologiji vode}}, } @mastersthesis{ptfos:430, author = {{Bilić, Blanka}}, title = {{Primjena membranskih procesa u tehnologiji pripreme pitke vode}}, } @mastersthesis{ptfos:428, author = {{Rupčić, Željka}}, title = {{Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji crnih vina}}, } @mastersthesis{ptfos:625, author = {{Dvoržak, Doroteja}}, title = {{Utjecaj sastava uljne faze, žumanjka jajeta guske i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze}}, } @mastersthesis{ptfos:628, author = {{Švenda, Marijeta}}, title = {{Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda}}, } @mastersthesis{ptfos:2545, author = {{Jurišić, Blanka}}, title = {{Primjena pasterizacije u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:2527, author = {{Krnjak, Marina}}, title = {{Primjena membranskih procesa u vinarstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:2525, author = {{Horvat, Martina}}, title = {{Parametri kakvoće vina te metode njihova određivanja}}, }