TY - THES ID - ptfos:979 TI - Utjecaj parametara prešanja i skladištenja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.) AU - Karzalko, Sabina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:855 TI - Djelovanje žumanjka jajeta patke i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze AU - Šilipetar, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:847 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja iz koštice marelice AU - Stanković, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:344 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja AU - Mitrović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:937 TI - Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti AU - Palameta, Anđelka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:340 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije AU - Dominković, Irena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:157 TI - Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike AU - Marjanović, Mirjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:155 TI - Utjecaj lokacije maslinika i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja maslina sorte Oblica AU - Tolić, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1012 TI - Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja AU - Ljiljanić, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:161 TI - Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja AU - Karimović, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:171 TI - Utjecaj procesnih parametara hladnog prešanja sjemenki maka na iskorištenje i kvalitetu ulja AU - Žuljević, Romana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:167 TI - Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.) AU - Matić, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:149 TI - Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice AU - Panzalović, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:144 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja AU - Škof, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:143 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja, antioksidanasa i skladištenja na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.) AU - Balentović, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:816 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.) AU - Lijić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:38 TI - Koloidni fenomeni kod bistrenja vina AU - Horvat, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:57 TI - Tanini u vinu AU - Jelenić, Dragana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:59 TI - Utjecaj vina na ljudsko zdravlje AU - Komušanac, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:122 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja AU - Panak, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:103 TI - Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane AU - Marković, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:102 TI - Sadržaj antocijana, polifenola, flavonoida i antioksidativna aktivnost u crnim vinima slovačkih vinogorja AU - Prce, Vjeran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:98 TI - Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja AU - Bigić, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:99 TI - Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja AU - Gnjatović, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:819 TI - Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše bundeve AU - Mikec, Darko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:91 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na promjenu održivosti biljnih ulja AU - Pavlović, Dajana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:404 TI - Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom AU - Blažević, Petar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:690 TI - Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja AU - Dominković, Olivera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:692 TI - Utjecaj procesnih parametara prešanja na iskorištenje i kvalitetu hladno prešanog suncokretovog ulja AU - Besten, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:695 TI - Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa AU - Đurkan, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:720 TI - Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje AU - Odak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:719 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje AU - Vučić, Ružica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:721 TI - Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja AU - Palac, Borka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:696 TI - Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom AU - Tomić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:722 TI - Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom AU - Smiljanić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:723 TI - Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke AU - Šutalo, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:226 TI - Specijalna vina, desertna vina, aromatizirana vina i likerska vina AU - Efendić, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:699 TI - Promjena redoks potencijala vina sorte Graševina tijekom odležavanja u cisterni, drvenoj bačvi i boci AU - Pavasović, Željana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:219 TI - Minimalno procesirana hrana AU - Bušnja, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:728 TI - Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta AU - Nosić, Tonka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:703 TI - Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina AU - Tomičić, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:709 TI - Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze AU - Albert, Adela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:361 TI - Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja AU - Vadas, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:820 TI - Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica AU - Drčec (udana Kralj), Marika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:718 TI - Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja AU - Tomić, Aleksandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:713 TI - Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja AU - Mladenović, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:688 TI - Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina AU - Sović, Vedrana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:291 TI - Proteini u vinu AU - Džolan, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:264 TI - Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina AU - Ćosić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:338 TI - Primjena ultrazvuka u procesiranju hrane AU - Agatić, Franc DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:339 TI - Vrste vina i kategorije kvalitete vina AU - Brkić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:744 TI - Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja AU - Drobac, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:445 TI - Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja AU - Grgurovac, Zrinka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:235 TI - Konzerviranje namirnica ionizirajućim zračenjem AU - Radiković, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:757 TI - Utjecaj skladištenja na termofizikalna svojstva paste od maline sa dodatkom šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida AU - Sršan, Mirjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:759 TI - Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima AU - Zagorščak, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:312 TI - Primjena sumporaste kiseline i SO2 u vinarstvu AU - Martinov, Davor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:769 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja AU - Labrović, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:282 TI - Vinogradarstvo i vinarstvo kroz povijest AU - Blažević, Petar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:275 TI - Enzimsko posmeđivanje u vinarstvu AU - Kramarić, Matija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:775 TI - Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka AU - Prpić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:788 TI - Utjecaj mikrovalnog i konvekcijskog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja AU - Drčec, Marika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:483 TI - Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom AU - Gložinić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:954 TI - Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze AU - Sikra, Suzana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:798 TI - Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova AU - Klenkar, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:491 TI - Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja AU - Vuković, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:495 TI - Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida AU - Čović, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:800 TI - Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina AU - Juričak, Vlatka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:497 TI - Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja AU - Đurkan, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:829 TI - Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka AU - Šupuković, Dijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:402 TI - Minimalno procesirana hrana AU - Šarić, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:387 TI - Filtracija piva AU - Marković, Branko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:352 TI - Tehnološki proces proizvodnje kupinovog vina AU - Opačić, Tihana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:830 TI - Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom tert-butilhidrokinona i prirodnih antioksidansa AU - Horvat (udano Pašić), Melita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:366 TI - Vinske sorte grožđa koje se uzgajaju u hrvatskim vinogorjima AU - Bošnjaković, Matej DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:372 TI - Primjena visokog tlaka u procesiranju hrane AU - Ivanković, Ina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:831 TI - Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina AU - Volmut, Katica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:423 TI - Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji bijelih vina AU - Nađ, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:591 TI - Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina AU - Vrdoljak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:811 TI - Netermički postupci konzerviranja hrane AU - Kvesić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:435 TI - Primjena membranskih procesa u tehnologiji vode AU - Tadić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:430 TI - Primjena membranskih procesa u tehnologiji pripreme pitke vode AU - Bilić, Blanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:428 TI - Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji crnih vina AU - Rupčić, Željka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:625 TI - Utjecaj sastava uljne faze, žumanjka jajeta guske i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze AU - Dvoržak, Doroteja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:628 TI - Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda AU - Švenda, Marijeta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2545 TI - Primjena pasterizacije u prehrambenoj industriji AU - Jurišić, Blanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2527 TI - Primjena membranskih procesa u vinarstvu AU - Krnjak, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2525 TI - Parametri kakvoće vina te metode njihova određivanja AU - Horvat, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -