diplomski rad
Osjetljivost sorti trešnje na raspucavanje plodova
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:204:274914

Petrić, Marin
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo

Citirajte ovaj rad

Petrić, M. (2020). Osjetljivost sorti trešnje na raspucavanje plodova (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:274914

Petrić, Marin. "Osjetljivost sorti trešnje na raspucavanje plodova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:274914

Petrić, Marin. "Osjetljivost sorti trešnje na raspucavanje plodova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:274914

Petrić, M. (2020). 'Osjetljivost sorti trešnje na raspucavanje plodova', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:274914

Petrić M. Osjetljivost sorti trešnje na raspucavanje plodova [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:274914

M. Petrić, "Osjetljivost sorti trešnje na raspucavanje plodova", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:274914

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.