prikaz prve stranice dokumenta Procjena gustoće i strukture populacija plemenite periske Pinna nobilis (Linnaeus, 1758) na području Paškog zaljeva
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Procjena gustoće i strukture populacija plemenite periske Pinna nobilis (Linnaeus, 1758) na području Paškog zaljeva
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:204:057198

Bukša, Jan
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalna zoologija

Citirajte ovaj rad

Bukša, J. (2020). Procjena gustoće i strukture populacija plemenite periske Pinna nobilis (Linnaeus, 1758) na području Paškog zaljeva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:057198

Bukša, Jan. "Procjena gustoće i strukture populacija plemenite periske Pinna nobilis (Linnaeus, 1758) na području Paškog zaljeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:057198

Bukša, Jan. "Procjena gustoće i strukture populacija plemenite periske Pinna nobilis (Linnaeus, 1758) na području Paškog zaljeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:057198

Bukša, J. (2020). 'Procjena gustoće i strukture populacija plemenite periske Pinna nobilis (Linnaeus, 1758) na području Paškog zaljeva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:057198

Bukša J. Procjena gustoće i strukture populacija plemenite periske Pinna nobilis (Linnaeus, 1758) na području Paškog zaljeva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:057198

J. Bukša, "Procjena gustoće i strukture populacija plemenite periske Pinna nobilis (Linnaeus, 1758) na području Paškog zaljeva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:057198

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.