prikaz prve stranice dokumenta Evaluacija pomoloških i fizikalno-kemijskih svojstava tradicionalnih sorti jabuke s područja Požeško-slavonske županije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Evaluacija pomoloških i fizikalno-kemijskih svojstava tradicionalnih sorti jabuke s područja Požeško-slavonske županije
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:554834

Šarko, Marijana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo

Citirajte ovaj rad

Šarko, M. (2021). Evaluacija pomoloških i fizikalno-kemijskih svojstava tradicionalnih sorti jabuke s područja Požeško-slavonske županije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554834

Šarko, Marijana. "Evaluacija pomoloških i fizikalno-kemijskih svojstava tradicionalnih sorti jabuke s područja Požeško-slavonske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554834

Šarko, Marijana. "Evaluacija pomoloških i fizikalno-kemijskih svojstava tradicionalnih sorti jabuke s područja Požeško-slavonske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554834

Šarko, M. (2021). 'Evaluacija pomoloških i fizikalno-kemijskih svojstava tradicionalnih sorti jabuke s područja Požeško-slavonske županije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554834

Šarko M. Evaluacija pomoloških i fizikalno-kemijskih svojstava tradicionalnih sorti jabuke s područja Požeško-slavonske županije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554834

M. Šarko, "Evaluacija pomoloških i fizikalno-kemijskih svojstava tradicionalnih sorti jabuke s područja Požeško-slavonske županije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554834

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.