diplomski rad
Važnost ne-Saccharomyces kvasca u modernoj vinarskoj proizvodnji
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:650037

Benko, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mikrobiologija

Citirajte ovaj rad

Benko, A. (2021). Važnost ne-Saccharomyces kvasca u modernoj vinarskoj proizvodnji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:650037

Benko, Ana. "Važnost ne-Saccharomyces kvasca u modernoj vinarskoj proizvodnji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:650037

Benko, Ana. "Važnost ne-Saccharomyces kvasca u modernoj vinarskoj proizvodnji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:650037

Benko, A. (2021). 'Važnost ne-Saccharomyces kvasca u modernoj vinarskoj proizvodnji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:650037

Benko A. Važnost ne-Saccharomyces kvasca u modernoj vinarskoj proizvodnji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:650037

A. Benko, "Važnost ne-Saccharomyces kvasca u modernoj vinarskoj proizvodnji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:650037

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.