diplomski rad
Povijest konzumacije konjskog mesa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:330636

Mikan, Paula
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Mikan, P. (2021). Povijest konzumacije konjskog mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:330636

Mikan, Paula. "Povijest konzumacije konjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:330636

Mikan, Paula. "Povijest konzumacije konjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:330636

Mikan, P. (2021). 'Povijest konzumacije konjskog mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:330636

Mikan P. Povijest konzumacije konjskog mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:330636

P. Mikan, "Povijest konzumacije konjskog mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:330636

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.