diplomski rad
Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. urn:nbn:hr:204:375297

Inđić, Jakov
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Inđić, J. (2022). Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:375297

Inđić, Jakov. "Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:375297

Inđić, Jakov. "Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:375297

Inđić, J. (2022). 'Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:375297

Inđić J. Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:375297

J. Inđić, "Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:375297

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.