diplomski rad
Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem

Tea Mavričić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport
Citirajte ovaj rad...

Mavričić, T. (2016). Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722

Mavričić, Tea. "Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722

Mavričić, Tea. "Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722

Mavričić, T. (2016). 'Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722

Mavričić T. Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722

T. Mavričić, "Kemijske promjene sastava i boje sjemena sezama u procesu kondukcijskog sušenja tostiranjem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:687722