diplomski rad
Utjecaj mikorize na kakvoću ploda jagode neutralnog dana

Iva Sudar (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo
Citirajte ovaj rad...

Sudar, I. (2018). Utjecaj mikorize na kakvoću ploda jagode neutralnog dana (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:254882

Sudar, Iva. "Utjecaj mikorize na kakvoću ploda jagode neutralnog dana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:254882

Sudar, Iva. "Utjecaj mikorize na kakvoću ploda jagode neutralnog dana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:254882

Sudar, I. (2018). 'Utjecaj mikorize na kakvoću ploda jagode neutralnog dana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:254882

Sudar I. Utjecaj mikorize na kakvoću ploda jagode neutralnog dana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 19.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:254882

I. Sudar, "Utjecaj mikorize na kakvoću ploda jagode neutralnog dana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:254882