prikaz prve stranice dokumenta Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:818484

Gregurinčić, Ivica
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Gregurinčić, I. (2016). Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484

Gregurinčić, Ivica. "Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484

Gregurinčić, Ivica. "Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484

Gregurinčić, I. (2016). 'Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484

Gregurinčić I. Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 30.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484

I. Gregurinčić, "Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.