diplomski rad
Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina

Marko Brajer (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport
Citirajte ovaj rad

Brajer, M. (2019). Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer, Marko. "Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer, Marko. "Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer, M. (2019). 'Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer M. Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

M. Brajer, "Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895