diplomski rad
Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:643949

Zrinjan, Vedrana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Zrinjan, V. (2019). Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949

Zrinjan, Vedrana. "Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949

Zrinjan, Vedrana. "Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949

Zrinjan, V. (2019). 'Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949

Zrinjan V. Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949

V. Zrinjan, "Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.