Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa
Vedrana Zrinjan (2019)
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport
Citirajte ovaj rad
Zrinjan, V. (2019). Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949
Zrinjan, Vedrana. "Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949
Zrinjan, Vedrana. "Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949
Zrinjan, V. (2019). 'Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949
Zrinjan V. Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 12.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949
V. Zrinjan, "Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949