Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom

Valentina Jakopović (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Opće stočarstvo
Citirajte ovaj rad

Jakopović, V. (2019). Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:560447

Jakopović, Valentina. "Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:560447

Jakopović, Valentina. "Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:560447

Jakopović, V. (2019). 'Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:560447

Jakopović V. Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 14.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:560447

V. Jakopović, "Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:560447

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.