diplomski rad
Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja

Ivana Mijač (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad

Mijač, I. (2019). Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246

Mijač, Ivana. "Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246

Mijač, Ivana. "Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246

Mijač, I. (2019). 'Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 09.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246

Mijač I. Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 09.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246

I. Mijač, "Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.