Rad dostupan nakon 2020-08-20
diplomski rad
Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar

Marina Ćurćić (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Marketing u poljoprivredi
Citirajte ovaj rad

Ćurćić, M. (2019). Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791

Ćurćić, Marina. "Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791

Ćurćić, Marina. "Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791

Ćurćić, M. (2019). 'Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 09.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791

Ćurćić M. Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 09.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791

M. Ćurćić, "Mogućnost uvođenja jednokratnog pakiranja za ajvar", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:617791

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.