diplomski rad
Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka

Ines Lisjak (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalna proizvodnja bilja
Citirajte ovaj rad

Lisjak, I. (2019). Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

Lisjak, Ines. "Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

Lisjak, Ines. "Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

Lisjak, I. (2019). 'Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

Lisjak I. Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 15.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

I. Lisjak, "Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:090128

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.