Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Fizikalne, kemijske i imunološke metode u mikrobiologiji hrane

Štefica Gabud (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad

Gabud, . (2019). Fizikalne, kemijske i imunološke metode u mikrobiologiji hrane (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:026765

Gabud, Štefica. "Fizikalne, kemijske i imunološke metode u mikrobiologiji hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:026765

Gabud, Štefica. "Fizikalne, kemijske i imunološke metode u mikrobiologiji hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:026765

Gabud, . (2019). 'Fizikalne, kemijske i imunološke metode u mikrobiologiji hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.02.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:026765

Gabud . Fizikalne, kemijske i imunološke metode u mikrobiologiji hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 22.02.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:026765

. Gabud, "Fizikalne, kemijske i imunološke metode u mikrobiologiji hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:026765

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.