diplomski rad
Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:538357

Počepan, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Počepan, I. (2019). Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:538357

Počepan, Ivan. "Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:538357

Počepan, Ivan. "Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:538357

Počepan, I. (2019). 'Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:538357

Počepan I. Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:538357

I. Počepan, "Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:538357

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.