diplomski rad
Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti

Katarina Benazić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad...

Benazić, K. (2016). Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425262

Benazić, Katarina. "Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425262

Benazić, Katarina. "Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425262

Benazić, K. (2016). 'Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425262

Benazić K. Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 20.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425262

K. Benazić, "Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425262