diplomski rad
Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:204:247746

Stulić, Lovre
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Opće stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Stulić, L. (2020). Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247746

Stulić, Lovre. "Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247746

Stulić, Lovre. "Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247746

Stulić, L. (2020). 'Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247746

Stulić L. Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247746

L. Stulić, "Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247746

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.