diplomski rad
Čimbenici koji utječu na kinetiku probavljivosti škroba kukuruza
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:204:469632

Vlajsović, Doris
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Hranidba životinja

Citirajte ovaj rad

Vlajsović, D. (2020). Čimbenici koji utječu na kinetiku probavljivosti škroba kukuruza (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:469632

Vlajsović, Doris. "Čimbenici koji utječu na kinetiku probavljivosti škroba kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:469632

Vlajsović, Doris. "Čimbenici koji utječu na kinetiku probavljivosti škroba kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:469632

Vlajsović, D. (2020). 'Čimbenici koji utječu na kinetiku probavljivosti škroba kukuruza', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:469632

Vlajsović D. Čimbenici koji utječu na kinetiku probavljivosti škroba kukuruza [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:469632

D. Vlajsović, "Čimbenici koji utječu na kinetiku probavljivosti škroba kukuruza", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:469632

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.