diplomski rad
Utjecaj kvalitete ovčjeg mlijeka na kvalitetu i randman Paškog sira i skute

Katarina Gabrić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Gabrić, K. (2016). Utjecaj kvalitete ovčjeg mlijeka na kvalitetu i randman Paškog sira i skute (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:296194

Gabrić, Katarina. "Utjecaj kvalitete ovčjeg mlijeka na kvalitetu i randman Paškog sira i skute." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:296194

Gabrić, Katarina. "Utjecaj kvalitete ovčjeg mlijeka na kvalitetu i randman Paškog sira i skute." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:296194

Gabrić, K. (2016). 'Utjecaj kvalitete ovčjeg mlijeka na kvalitetu i randman Paškog sira i skute', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:296194

Gabrić K. Utjecaj kvalitete ovčjeg mlijeka na kvalitetu i randman Paškog sira i skute [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 20.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:296194

K. Gabrić, "Utjecaj kvalitete ovčjeg mlijeka na kvalitetu i randman Paškog sira i skute", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:296194