diplomski rad
Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:989828

Škrlec, Andrija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Škrlec, A. (2021). Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828

Škrlec, Andrija. "Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828

Škrlec, Andrija. "Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828

Škrlec, A. (2021). 'Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828

Škrlec A. Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828

A. Škrlec, "Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:989828

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.