Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Zrilić, A. (2021). Utjecaj sorte i faze rasta vinove loze na uspješnost postavljanja kulture meristema in vitro (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:710428
Zrilić, Anđela. "Utjecaj sorte i faze rasta vinove loze na uspješnost postavljanja kulture meristema in vitro." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:710428
Zrilić, Anđela. "Utjecaj sorte i faze rasta vinove loze na uspješnost postavljanja kulture meristema in vitro." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:710428
Zrilić, A. (2021). 'Utjecaj sorte i faze rasta vinove loze na uspješnost postavljanja kulture meristema in vitro', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:710428
Zrilić A. Utjecaj sorte i faze rasta vinove loze na uspješnost postavljanja kulture meristema in vitro [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 15.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:710428
A. Zrilić, "Utjecaj sorte i faze rasta vinove loze na uspješnost postavljanja kulture meristema in vitro", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:710428