diplomski rad
Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:288101

Perić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Perić, A. (2021). Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445 (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:288101

Perić, Ana. "Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:288101

Perić, Ana. "Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:288101

Perić, A. (2021). 'Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:288101

Perić A. Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 14.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:288101

A. Perić, "Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:288101

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.