diplomski rad
Utjecaj gama - zračenja komine grožđa na parametre kakvoće rakije komovice
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:287245

Barić, Matej
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Barić, M. (2021). Utjecaj gama - zračenja komine grožđa na parametre kakvoće rakije komovice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:287245

Barić, Matej. "Utjecaj gama - zračenja komine grožđa na parametre kakvoće rakije komovice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:287245

Barić, Matej. "Utjecaj gama - zračenja komine grožđa na parametre kakvoće rakije komovice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:287245

Barić, M. (2021). 'Utjecaj gama - zračenja komine grožđa na parametre kakvoće rakije komovice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:287245

Barić M. Utjecaj gama - zračenja komine grožđa na parametre kakvoće rakije komovice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:287245

M. Barić, "Utjecaj gama - zračenja komine grožđa na parametre kakvoće rakije komovice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:287245

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.