diplomski rad
Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:900321

Marinić, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Marinić, V. (2021). Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:900321

Marinić, Valentina. "Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:900321

Marinić, Valentina. "Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:900321

Marinić, V. (2021). 'Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:900321

Marinić V. Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:900321

V. Marinić, "Utjecaj proizvodnje sladoleda na okoliš", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:900321

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.