diplomski rad
Bakterije roda Agrobacterium i njihov značaj u biotehnologiji
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:554320

Kočmar, Viktorija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mikrobiologija

Citirajte ovaj rad

Kočmar, V. (2021). Bakterije roda Agrobacterium i njihov značaj u biotehnologiji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554320

Kočmar, Viktorija. "Bakterije roda Agrobacterium i njihov značaj u biotehnologiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554320

Kočmar, Viktorija. "Bakterije roda Agrobacterium i njihov značaj u biotehnologiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554320

Kočmar, V. (2021). 'Bakterije roda Agrobacterium i njihov značaj u biotehnologiji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554320

Kočmar V. Bakterije roda Agrobacterium i njihov značaj u biotehnologiji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554320

V. Kočmar, "Bakterije roda Agrobacterium i njihov značaj u biotehnologiji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:554320

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.