Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Domić Brkanović, T. (2021). Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730
Domić Brkanović, Tajana. "Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730
Domić Brkanović, Tajana. "Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730
Domić Brkanović, T. (2021). 'Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730
Domić Brkanović T. Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730
T. Domić Brkanović, "Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730