diplomski rad
Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:264990

Petek, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Ishrana bilja

Citirajte ovaj rad

Petek, V. (2021). Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990

Petek, Valentina. "Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990

Petek, Valentina. "Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990

Petek, V. (2021). 'Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990

Petek V. Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990

V. Petek, "Ukupne kiseline, pH i količina šećera ploda paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:264990

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.