diplomski rad
Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. urn:nbn:hr:204:537020

Maričić, Lea
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Maričić, L. (2022). Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537020

Maričić, Lea. "Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537020

Maričić, Lea. "Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537020

Maričić, L. (2022). 'Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537020

Maričić L. Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537020

L. Maričić, "Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:537020

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.