diplomski rad
Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske osobine sira Škripavca
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. urn:nbn:hr:204:249487

Ivaniš, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Ivaniš, M. (2023). Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske osobine sira Škripavca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487

Ivaniš, Matea. "Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske osobine sira Škripavca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487

Ivaniš, Matea. "Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske osobine sira Škripavca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487

Ivaniš, M. (2023). 'Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske osobine sira Škripavca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 13.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487

Ivaniš M. Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske osobine sira Škripavca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 13.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487

M. Ivaniš, "Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske osobine sira Škripavca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.