prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:428812

Šurić, Antonija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Šurić, A. (2016). Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812

Šurić, Antonija. "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812

Šurić, Antonija. "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812

Šurić, A. (2016). 'Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812

Šurić A. Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812

A. Šurić, "Utjecaj načina sušenja na kvalitativna svojstva latica tratinčica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:428812

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.