Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka

Domagoj Perić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Perić, D. (2016). Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197

Perić, Domagoj. "Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197

Perić, Domagoj. "Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197

Perić, D. (2016). 'Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197

Perić D. Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197

D. Perić, "Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197